de Stoofvlees – Hachée Brug


Zoals de bouw van kleinere piramiden in Egypte de constructie van de Grote Piramiden voorafging, hebben Nederlandse en Belgische Chefs in Gastro-engineering eerst een kortere hangbrug tussen hun beiden gebouwd in de Lage Landen:

de Stoofvlees – Hachée Brug

 

Een staaltje post-culinaire architectuur gebouwd rond gastrologische innovatie.

De chefs in Rotterdam hebben de draagstructuur voor de volgende brug bijna klaar…de N-Z Brug tussen de Lage Landen en Italië of liever…de Pasta-Hachée brug die Rotterdam met Napels verbindt.

De Europese Commissie heeft niet toevallig het project “gastrological approach to malnutrition” geselecteerd als één van de 20 meest belovende Europese projecten om op te schalen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s